Νίκος Πορτοκάλογλου – Ρένα Μόρφη

Για να γιορτάσουν τη συμπλήρωση των τριών χρόνων και την τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ1 «Μουσικό Κουτί», ο δημιουργός και παρουσιαστής της εκπομπής Νίκος Πορτοκάλογλου και η συμπαρουσιάστριά του Ρένα Μόρφη, ξεκινούν τη συναυλιακή τους εξόρμηση με μία συναυλία - γιορτή από το Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη"


Ο κορυφαίος τραγουδοποιός γιόρτασε το περασμένο καλοκαίρι τα 40 χρόνια διαδρομής του από τους Φατμέ μέχρι το Μουσικό Κουτί, με δύο sold out συναυλίες στο Ηρώδειο και μια μεγάλη πανελλήνια περιοδεία, σαν επιστέγασμα μιας σπάνιας σε διάρκεια και δημιουργικότητα παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι.


Το 2020  Νίκος Πορτοκάλογλου οραματίστηκε και δημιούργησε, με μια ομάδα εκλεκτών συνεργατών, την εκπομπή που άλλαξε τα τηλεοπτικά μουσικά δεδομένα, έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά και γνώρισε πρωτοφανή αναγνώριση και αγάπη από το κοινό.


Η εξαιρετική ερμηνεύτρια Ρένα Μόρφη, που ξεκίνησε με το συγκρότημα Ιμάμ Μπαϊλντί και ξεχώρισε για τις πρωτότυπες διασκευές και για τις πολυάριθμες συναυλίες σε διεθνή φεστιβάλ σε Ευρώπη και ΗΠΑ, ακολούθησε πολύ επιτυχημένη μοναχική πορεία και έχει κάνει μεγάλη αίσθηση με τις ερμηνείες της στην εκπομπή.


Μαζί τους, τρία από τα βασικά μέλη της μπάντας της εκπομπής, ο Βύρων Τσουράπης, ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης και ο Θανάσης Τσακιράκης.


Η συναυλία περιέχει τα πιο γνωστά τραγούδια από το ρεπερτόριο των δύο καλλιτεχνών, αλλά και επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις εντυπωσιακές ενάρξεις της εκπομπής. Ο Νίκος συνδυάζει με μαεστρία τα πιο απροσδόκητα ελληνικά και ξένα τραγούδια και τα ερμηνεύουν μαζί με την Ρένα, όπως και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια σε νέες διασκευές

Συντελεστές


μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή

Βύρων Τσουράπης

ηλεκτρική-ακουστική κιθάρα, φωνή

Λάμπης Κουντουρόγιαννης

τύμπανα, φωνή

Θανάσης Τσακιράκης

βιολί, μπουζούκι, τρομπέτα, γκάϊντα, φωνή

Ηλίας Λαμπρόπουλος

σαξόφωνο, φλάουτο

Αλέξανδρος Ζουγανέλης

πλήκτρα, φωνή

Κατερίνα Λιάκη

κρουστά

Carlos Menendez

ηχοληψία p.a

Άκης Πασχαλάκης

ηχοληψία stage

Αγαπητός Καταξάκης

φωτισμοί

Νίκος Λιβανός

Οργάνωση Παραγωγής

360entertainment

Προπώληση

viva.gr