Lemon ft Σταύρος Λάντσιας
Μια γιορτή για τα 6 χρόνια του Lemon

Η παράσταση-εμπειρία για την ιστορία του θρυλικού πιανίστα 1900 συναντά τον διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη Σταύρο Λάντσια στη μεγάλη γιορτή για τα 6 χρόνια sold-out παραστάσεων του Lemon. Η βραβευμένη θεατρική παράσταση, που έχουν παρακολουθήσει πάνω από 16.000 θεατές σε όλη την Ελλάδα και έχει παρουσιαστεί με πρωτότυπο τρόπο  ανάμεσα στη στεριά και τη θάλασσα έρχεται για μία αξέχαστη βραδιά στο Φεστιβάλ των Βράχων!


Ενέργεια που κατακλύζει τη σκηνή, συγκινεί και συναρπάζει σε 70 καταιγιστικά λεπτά μιας βαθιά ανθρώπινης ιστορίας με τους Μελαχρινό Βελέντζα και Γιώργο Δρίβα να ενθουσιάζουν θεατές και κριτικούς όπου κι αν έχει παρουσιαστεί το Lemon από το 2018 μέχρι σήμερα. 


O πιανίστας 1900 δεν κατεβαίνει ποτέ από το καράβι όπου γεννήθηκε κι έτσι, μετά το τέλος της παράστασης, ο καταξιωμένος μουσικός Σταύρος Λάντσιας ανεβαίνει στο καράβι του Lemon κουβαλώντας στις αποσκευές του δικές του μελωδίες και εκείνες σπουδαίων συνθετών του παρελθόντος. Μία εορταστική βραδιά με το ντουέτο του Lemon στο πρώτο μέρος της και τη δεξιοτεχνία και ευαισθησία του Σταύρου Λάντσια να διαδέχεται τη θεατρική αφήγηση σε μία ξεχωριστή σόλο πιάνο εμφάνιση όπου θα απολαύσουμε μεταξύ άλλων το «Βαλς των Ματιών», το «Θάνατο του Ταύρου», διασκευές έργων των Ennio Morricone, L.V. Beethoven κ.ά. 


Το θέατρο συναντά τη μουσική σε μία ενιαία καλλιτεχνική πρόταση και η ιστορία του 1900 συναντά την προσωπική ιστορία του καθένα από εμάς:


Εσείς πού νιώθετε ευτυχισμένοι;

Ιδέα - Καλλιτεχνική Διεύθυνση - Παραγωγή

Μελαχρινός Βελέντζας

Συγγραφέας

Alessandro Baricco

Μετάφραση: 

Σταύρος Παπασταύρου

Διασκευή - Σκηνοθεσία - Κίνηση: 

Γεωργία Τσαγκαράκη

Σκηνογραφία: 

Νατάσα Τσιντικίδη

Ήχος - Φώτα: 

Λευτέρης Δούρος

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: 

MV PRODUCTIONS

Παίζουν: 

 

 

Μελαχρινός Βελέντζας (1900) & Γιώργος Δρίβας (Τιμ Τούνυ)