Ζέτης Φίτσιου
ΜΙΞΕΡ

Μετά από μία εκρηκτική sold out σεζόν στην Αθήνα, το Μίξερ της Ζέτης Φίτσιου (βραβευμένη με το Κρατικό Βραβείο Συγγραφής Θεατρικού Έργου), η αναπάντεχη έκπληξη - παράσταση της χρονιάς που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, έρχεται στο Θέατρο Βράχων.  


Αυτό το ξέφρενο, σχεδόν παράλογο γλέντι επί σκηνής, σε ξεκαρδιστική πάντα δεκαπεντασύλλαβη γραφή, φέρει το αιχμηρό χιούμορ της Ζέτης Φίτσιου, την ανατρεπτική μουσική του Θοδωρή Οικονόμου και την ευφυέστατη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Σιλβέστρου. Σε αυτό το μείγμα προσθέτουμε: τις ξεκαρδιστικές ερμηνείες της Έλενας Χαραλαμπούδη (γνωστής και ως 5 minute mum) και του Αλέξανδρου Σιάτρα και τη δεξιοτεχνική μαεστρία στο μπουζούκι του Κωνσταντίνου Τσιμπούκη.


Το αποτέλεσμα; Ένα σύγχρονο μιούζικαλ τσέπης – ξόρκι για την εποχή που ζούμε. Μια παράσταση κάθαρση και εξιλέωση απέναντι στα τραύματα που μας προκαλεί ο σαρωτικός, σύγχρονος κόσμος.


 

Ένας νέος φέρελπις καλλιτέχνης θέλει διακαώς να ανεβάσει τον Άμλετ. Όμως, λόγω χαμηλού μπάτζετ, αλλάζει το όραμά του και αντί για τον «Άμλετ» ανεβάζει τον «Βαγγέλη», που αντί για τη Δανία, ζει κάπου στην Κυψέλη. Μαζί με μια ακόμη ηθοποιό πρόκειται να παίξουν όλους τους ρόλους αυτού του έργου! Η ιστορία ξεκινά και μέσα από μια σειρά παράλογων γεγονότων, ο Βαγγέλης, καταλήγει να γίνει αρχηγός του κράτους. Ενός κράτους εντελώς διαλυμένου και ανοργάνωτου στο οποίο κυριαρχεί η διαφθορά, η λαμογιά και η τσαπατσουλιά. Σ’ αυτή την ξέφρενη πορεία «ανέλιξής» του, ο ήρωας θα συναντήσει στον δρόμο του χαρακτήρες που είτε θα του βάλουν εμπόδια είτε θα του αλλάξουν εντελώς τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

 

Έργο: 

Ζέτη Φίτσιου

Πρωτότυπη Μουσική: 

Θοδωρής Οικονόμου

Σκηνοθεσία: 

Κώστας Σιλβέστρος

Σκηνικά-Κοστούμια: 

Κωνσταντίνα Ανδρέου

Σχεδιασμός Φωτισμού: 

Γιώργος Τέλλος

Επιμέλεια κίνησης: 

Φώτης Νικολάου

Video Art: 

Άννα Φωτιάδου

Φωτογραφίες | Trailer: 

Διονύσης Κούτσης

Γραφείο Τύπου - Επικοινωνία: 

Μαρία Τσολάκη

Digital Manager: 

Ανδρέας Κυριακάκης

Παραγωγή: 

ΑΕΙΡΕΙΤΗ

ΠΑΙΖΟΥΝ

 

 

Έλενα Χαραλαμπούδη, 
Αλέξανδρος Σιάτρας

Μπουζούκι: 

Κωνσταντίνος Τσιμπούκης