1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ - Μαζί της ο Σωτήρης Μπαλλάς 
Η Φωτεινή Βελεσιώτου με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις. Εκτός απο τα αγαπημένα «μέλισσες», «διόδια», «στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας και δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπουδαίων συνθετών όπως ο Άκης Πάνου, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας,   Βασίλης Τσιτσάνης κ.α.
Δίπλα της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.
Επίσης μαζί της σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, το πιάνο και το ακορντεόν, ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά, ο Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο και ο Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα.
 
Οργάνωση παραγωγής: IMAGINART GG EVENTS             
 
ΑΦΕΝΤΟΥΛΑ   ΡΑΖΕΛΗ
Η Αφεντούλα Ραζέλη, μια από τις καταξιωμένες και αγαπημένες φωνές της γενιάς της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα όπου το πρώτο μέρος του είναι αφιέρωμα στη μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού, Βίκυ Μοσχολιού.
Το δεύτερο μέρος της συναυλίας είναι μια διαδρομή σε γνωστά αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια δημιουργών. Με τη ζεστή και χαρακτηριστικά αναγνωρίσιμη φωνή της και με το εκφραστικό μέσον της θεατρικής αφήγησης μέσα από το τραγούδι, η Αφεντούλα, μας μαγεύει και ενοποιεί ηχοχρώματα και μελωδίες από την παράδοση μας, οδηγώντας τα στη σύγχρονη μουσική πολυεθνική μας ταυτότητα.
 

 

 
 
 
 
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΟΜΙΛΙΕΣ - ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα υπάρξει η δυνατότητα ενημέρωσης και συνομιλίας του κοινού με τα στελέχη των δομών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) για το έργο της συνολικά. Ειδική αναφορά στην εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (Τηλεφωνική Γραμμή SOS 15900 – Συμβουλευτικά Κέντρα Γυναικών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν έμφυλη βία και Ξενώνες Φιλοξενίας), μέσα από το ενημερωτικό-έντυπο υλικό που θα προσφερθεί, αλλά και τις σύντομες προβολές των σχετικών σποτ της ΓΓΙΦ.
 
Επίσης, θα λειτουργούν τα περίπτερα με τα εκθέματα των προϊόντων τους και το συνοδευτικό ενημερωτικό υλικό των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, θα υπάρξουν σύντομες και περιεκτικές εισηγήσεις επί των θεμάτων ισότητας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ: