PIAF! THE SHOW
Παράσταση

PIAF! THE SHOW

Η ζωή της Piaf, στην καλύτερη παράσταση που έγινε ποτέ για τη θρυλική ερμηνεύτρια!
Anne Carrere: το νέο αστέρι της γαλλικής σκηνής

Τιμές εισιτηρίων: 20? - Μειωμένο: 15?

O πολυκύμαντος βίος του θρυλικού σπουργιτιού σ’ ένα οπτικοακουστικό θέαμα μέσα από τα τραγούδια της Edith Piaf που έγραψαν ιστορία. Μια μεγάλη διεθνής επιτυχία με πάνω από 200 παραστάσεις σε τρεις ηπείρους και χειροκροτήθηκε ήδη από μισό εκατομμύριο θεατές.

Εμπνευσμένη από τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία Ζωή σαν τριαντάφυλλο προσκαλεί τους θεατές σε ένα ταξίδι από τον υπόκοσμο και τα κακόφημα μπαρ της Μονμάρτης ως τη μεγαλοπρεπή σκηνή του Olympia Hall, φιλοτεχνώντας το πορτρέτο μιας καλλιτέχνιδας που έχει περάσει πια στη σφαίρα του μύθου. Τον ρόλο και τα τραγούδια του σπουργιτιού ερμηνεύει ένα από τα λαμπρότερα ταλέντα της σύγχρονης γαλλικής σκηνής, η Anne Carrere, η οποία έχει χριστεί «κληρονόμος της μουσικής της Piaf» και «η ωραιότερη φωνή που τραγούδησε το ρεπερτόριο της Piaf τα τελευταία πενήντα χρόνια».

Τιμώντας την επέτειο των εκατό χρόνων από τη γέννηση της, η παράσταση από τις αρχές του 2015 που ξεκίνησε, έχει περιοδεύσει σε είκοσι τρεις χώρες συναντώντας ενθουσιώδη υποδοχή από κοινό και κριτικούς. Θριαμβευτικές και sold out ήταν οι εμφανίσεις στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου: Ηρώδειο (2016), Symphony Space του Broadway, Barbican του Λονδίνου, Théâtre Municipal de Rio, Όπερα της Νίκαιας. Ξεχωριστή περίσταση υπήρξε η παρουσίασή της στο Théâtre Dejazet του Παρισιού στις 19 Δεκεμβρίου του 2015 καθώς και στις 6 Ιανουαρίου 2017 στο κατάμεστο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, στη συμπλήρωση εξήντα χρόνων από την ιστορική συναυλία της Piaf στον ίδιο χώρο (6 Ιανουαρίου 1957).

Η επιτυχία του Piaf! The Show συνοψίζεται στα λόγια του Charles Dumont, συνθέτη του «Non, je ne regretted rien»: «Είναι η καλύτερη παράσταση που έγινε ποτέ για τη ζωή της Edith Piaf»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Πέμπτη 13 Ιουλίου
ΩΡΑ
21:00
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 10?, 12? - Ταμείο την ημέρα της συναυλίας 14?
παιδιά έως 10 ετών που συνοδεύονται δωρεάν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού
Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού
Θέατρα Βράχων:
«Μελίνα Μερκούρη»,
«Άννα Συνοδινού»

ΠΡΟΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γραφεία Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού
Ευαγγελικής Σχολής 26, Βύρωνας, 6ος όροφος
ώρες 11:00-14:00 (εκτός Σ/Κ)

Ταμείο Θεάτρου Βράχων - ώρες 12:00-20:00

Θέατρο Αλίκη, Αμερικής 4, Αθήνα - ώρες 11:00-19:00

ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ταμείο Θεάτρου Βράχων: Τις ημέρες των παραστάσεων 6.00 μ.μ. - 10.00 μ.μ.