ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ & ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ
Συναυλία

ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ & ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ

μαζί τους ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ «Ένας κόσμος τραγούδια»

Τιμές εισιτηρίων: 12€ - Μειωμένο: 10€ - Την ημέρα της συναυλίας: 14€

Συμμετέχουν φιλικά: ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΑ
και ο συνθέτης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


Για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Λένα Αλκαίου και ο Δημήτρης Κανέλλος με μια εξαμελή ορχήστρα, υπό την διεύθυνση του Νίκου Κούρου, είναι οι οι-κοδεσπότες μας…στον γιορτινό κόσμο των τραγουδιών, εκεί που η νύχτα μυρίζει γιασεμί...

Εκεί όπου θα ακουστούν έργα συνθετών όπως του Στ. Κουγιουμτζή, του Μ. Πλέσσα, του Γ. Σπανού, του Στ. Ξαρχάκου, του Μ. Θεοδωράκη, του Μ. Τόκα, του Μ. Λοΐζου, του Άκη Πάνου και τραγούδια όπως το «Κάπου νυχτώνει», «Η ζωή μου όλη», «Γυάλινος Κόσμος», «Έβαλε ο Θεός σημάδι», «Μ’ ένα παράπονο» από τη φωνή του Θέμη Αδαμαντίδη, της Λένας Αλκαίου και του Δημήτρη Κανέλλου.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες φωνές που γέννησε η ελληνική δισκογραφία, την σπουδαιότητα της οποίας είχαν παραδεχτεί με δημόσιες αναφορές τους τόσο ο Στέλιος Καζαντζίδης όσο και ο Στράτος Διονυσίου, εισπράττει σε κάθε του εμφάνιση την απόλυτη αποδοχή και αγάπη του κοινού.

Η Λένα Αλκαίου μέσα από μία αξιοζήλευτη πορεία στο ελληνικό τραγούδι, τόσο δισκογραφικά με σπουδαίους έλληνες δημιουργούς όσο και με συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού αλλά και με άξιους τραγουδιστές της γενιάς της, παραμένει άμεση, προσιτή και ανθρώπινη και μας πείθει με τη δική της αλήθεια, τη φωνή της.

Ο Δημήτρης Κανέλλος ένας νέος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως η Γλυκερία, η Ελένη Βιτάλη, η Πίτσα Παπαδοπούλου ενώ κυκλοφόρησε ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος «Ο Δημήτρης Κανέλλος ερμηνεύει Φώντα Λάδη» με τραγούδια του Μάνου Λοΐζου και του Δημήτρη Λάγιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού
Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού
Θέατρα Βράχων:
«Μελίνα Μερκούρη»,
«Άννα Συνοδινού»

ΠΡΟΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γραφεία Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού
Ευαγγελικής Σχολής 26, Βύρωνας, 6ος όροφος
ώρες 11:00-14:00 (εκτός Σ/Κ)

Ταμείο Θεάτρου Βράχων - ώρες 12:00-20:00

Θέατρο Αλίκη, Αμερικής 4, Αθήνα - ώρες 11:00-19:00

ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ταμείο Θεάτρου Βράχων: Τις ημέρες των παραστάσεων 6.00 μ.μ. - 10.00 μ.μ.