Γιώργου Καπουτζίδη
Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του

Μετά την απόλυτη sold-out επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η παράσταση-φαινόμενο, «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!», του Γιώργου Καπουτζίδη, με πρωταγωνίστρια την Κατιάνα Μπαλανίκα και έναν νεανικό θίασο ταλαντούχων ηθοποιών επανέρχεται και περιοδεύει σε ολόκληρη τη χώρα για να μας χαρίσει και πάλι το γέλιο και την αισιοδοξία!


Το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και κέρδισε την αγάπη του κόσμου από την πρώτη κιόλας παράσταση, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του, αναδεικνύοντας μοναδικά τους προβληματισμούς και τα κοινωνικά ζητήματα, που μόνο ο Γιώργος Καπουτζίδης ξέρει να θίγει τόσο εύστοχα.


Η μοναδική και πάντοτε διαχρονική Κατιάνα Μπαλανίκα και ένας νεανικός θίασος ταλαντούχων ηθοποιών, με τους (με σειρά εμφάνισης) Ηρώ Πεκτέση, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργο Ξούλο, Μάριο Δερβιτσιώτη, Ευθύμη Γεωργόπουλο και Αποστόλη Ψαρρό, συναντιούνται και πάλι για να μεταδώσουν το γέλιο, τη ζωντάνια και την ευαισθησία του Γιώργου Καπουτζίδη, σε όλη την Ελλάδα!


Έτσι, και πάλι… το καλοκαίρι φέρνει έρωτες, απιστίες, ανατροπές, αποκαλύψεις και πολύ γέλιο στην καλοκαιρινή περιοδεία του «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!»


Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια.
Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία.
Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον,
αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό.
Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ
κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά.
Και πριν βουλιάξουν οριστικά, θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.


Η συνέχεια επί σκηνής…

Συντελεστές


Κείμενο - Σκηνοθεσία

Γιώργος Καπουτζίδης

Σκηνικά

Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια

Κική Γραμματικοπούλου

Φωτισμοί

Δημήτρης Κουτάς

Βοηθός σκηνοθέτη

Μαρία Οικονομίδη

Διεύθυνση Επικοινωνίας & Προβολή

Μαργαρίτα Δρούτσα

Οργάνωση περιοδείας

Χρόνος – Δράσεις Πολιτισμού

Παραγωγή

Θεατρικές Σκηνές

Στο ρόλο της μαμάς

ΚΑΤΙΑΝΑ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης):

Ηρώ Πεκτέση, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Ξούλος, Μάριος Δερβιτσιώτης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Αποστόλης Ψαρρός

Paloma Mistral