Χρύσα Κατσαρίνη

Σας ενημερώνουμε ότι η παράσταση της Χρύσας Κατσαρίνη "Κουβέρτα" στις 06/07, είναι sold out από εχθές 03/07 και ότι δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στην είσοδο του θεάτρου.

Η βιντεοσκόπηση της δεύτερης παράστασης της Χρύσας Κατσαρίνη, αποτελεί το επιστέγασμα της δεκαετούς παρουσίας της στον χώρο του ελληνικού Stand Up Comedy. Μετά την πρώτη της σόλο παράσταση, το "Ό,τι Πολυτιμότερο Έχω" που είναι η δημοφιλέστερη στην πλατφόρμα του ελληνικού YouTube, η αγαπημένη κωμικός κάνει το επόμενο βήμα.


Η "Κουβέρτα", παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ολοκληρωμένη στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβρη του 2021, ξεχειμώνιασε στην Αθήνα, στο θέατρο Αθηναΐς και μετά την περιπλάνησή της σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, στις 6 Ιουλίου επιστρέφει στην Αθήνα, στο Θέατρο Βράχων, προκειμένου να μείνει για πάντα στην ιστορία. Το βράδυ αυτό, στις 6 Ιουλίου η Χρύσα και το κοινό της γίνονται ένα και γράφουν μαζί την "Κουβέρτα", που θα μας κρατάει ζεστούς στις δύσκολες νύχτες που είναι να έρθουν στο μέλλον. Και είναι όμορφο να είσαι κι εσύ εκεί, στις βραδιές που μένουν ζωντανές.

Παραγωγή: Behind the Clouds Productions