ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ» 2022

Με απανωτά sold out και εντυπωσιακά live αγαπημένων καλλιτεχνών ολοκληρώθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων», αναδεικνύοντας για μια ακόμη χρονιά το Θέατρο Βράχων από τους πιο προσφιλείς συναυλιακούς προορισμούς.


Ήδη από το ξεκίνημα των εκδηλώσεων τον Ιούνιο το κοινό - με αξιοσημείωτη προσέλευση - έδειξε την προτίμηση του στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ και αγκάλιασε θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες.


Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις άφησε η έκθεση για τον Ανδρέα Λεντάκη στον οποίο ήταν αφιερωμένη η φετινή διοργάνωση, καθώς και η ετήσια έκδοση με τα κείμενα από τη ζωή και τη δράση του που πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή του Ιδρύματος Ανδρέα Λεντάκη. Στην ίδια έκδοση περιλαμβάνεται και ένα ειδικό αφιέρωμα στον Ιάκωβο Καμπανέλλη αλλά και αναφορές στα 100 χρόνια από τη μικρασιατική καταστροφή.


Φέτος στο Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων» 2022, φιλοξενήθηκαν 19 συναυλίες και 18 θεατρικές παραστάσεις οι περισσότερες των οποίων είχαν και μεγάλη εμπορική επιτυχία.


Σημαντική για μια ακόμη χρονιά η συμβολή της Περιφέρειας Αττικής, αφού χάρη στην υποστήριξη της το κοινό είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο.


Το Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων, αποδεικνύεται με τα χρόνια μικρή όαση πολιτισμού, ανάσα στη δύσκολη και ρευστή καθημερινότητα και με τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του στήνει γέφυρες χαράς και απόλαυσης με τις τέχνες.  


Το Δίκτυο Πολιτισμού των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και χορηγούς επικοινωνίας για τη συμβολή τους, όσους και όσες εργάστηκαν για την υλοποίηση του καθώς και τους εθελοντές και εθελόντριες που προσέφεραν τον χρόνο τους δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους στον θεσμό.


Κυρίως ευχαριστούμε το κοινό που αναδεικνύει το θέατρο και το φεστιβάλ ως αγαπημένο τόπο συνάντησης και στηρίζει με την αθρόα προσέλευση του  τον δημόσιο χαρακτήρα των θεάτρων βράχων και των  γύρω αθλητικών εγκαταστάσεων.


Με το καλό να ανταμώσουμε ξανά!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ