ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Φίλες και φίλοι.


Το τραγούδι, το θέατρο, η τέχνη είναι τα απαραίτητα συστατικά τα οποία προσδιορίζουν την ποιότητας της ζωής μας. Ο πολιτισμός είναι η ίδια μας η ζωή, η ταυτότητα και ο χαρακτήρας μας.

Ένα απο τα καλύτερα και μεγαλύτερα Φεστιβάλ στη χώρα μας, το Φεστιβάλ Βράχων ξεκινά και πάλι με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα.

Παρά τις δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία, τα προβλήματα στον προγραμματισμό των θεαμάτων  και τις απρόβλεπτες εξελίξεις κάθε στιγμή με αίσθημα ευθύνης, τηρώντας όλα τα μέτρα και με το πάθος που διακρίνει όσους εργάζονται για το Φεστιβάλ Βράχων, ανοίγουμε τις πόρτες του και την αγκαλιά μας για να σας υποδεχτούμε.

Σκεπτόμενοι τους καλλιτέχνες μας, τις αντιξοότητες που και αυτοί αντιμετωπίζουν αλλά και το φιλοθεάμον κοινό η απόφαση μας ήταν μονόδρομος.

Οι σπουδαιότεροι καλλιτέχνες με τις μεγάλες τους επιτυχίες και οι πιο ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις, θα μας οδηγήσουν στα πιό όμορφα καλλιτεχνικά μονοπάτια μακριά απο το άγχος της καθημερινότητας και τον εφιάλτη της COVID 19.

Στο σχεδιασμό μας έχουμε συμπεριλάβει κάθε μέτρο και δραστηριότητα που θα αυξήσουν τα επίπεδα ασφαλείας κατά της πανδημίας σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, ώστε να απολαύσουμε όλοι μαζί, το υπέροχο πρόγραμμα του εφετινού Φεστιβάλ Βράχων 2021, στο μέγιστο και με τη μέγιστη υπευθυνότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω απο τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συντελεστές αυτής της μεγαλειώδους διοργάνωσης, τους σπουδαίους μας καλλιτέχνες, όλες και όλους εσάς που είμαι βέβαιος πως παρά τις αντιξοότητες θα είστε πάλι κοντά μας ώστε να δημιουργήσουμε αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα, αυτή τη μοναδική εμπειρία πολιτισμού.

Παράλληλα στέλνω και ένα αγωνιστικό μήνυμα πρός όλους όσους επιβουλεύονται ή απλά σκέφτονται πως αυτός ο υπέροχος και ιστορικός χώρος το θέατρο βράχων είναι δικός τους.

Τους ενημερώνω πως ανήκει σε αυτούς που αγαπούν την τέχνη και τον πολιτισμό και είναι πολλοί.

Κάτω τα χέρια απο το θέατρο βράχων !  



Σας ευχαριστώ θερμά

Παναγιώτης Κωστάκης

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ

Στα Θέατρα Βράχων έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς της COVID-19 σύμφωνα τις οδηγίες της πολιτείας.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ