FIREWIND - Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

Οι Firewind είναι συγκρότημα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο ελληνικό κοινό. Με αμέτρητες παγκόσμιες περιοδείες, με μια 20ετη καριέρα στην πλάτη τους και με ηγέτη τον Gus G. ο οποίος για πολλά χρόνια βρέθηκε στο πλάι του Ozzy ως ο κιθαρίστας/axeman του, επέστρεψαν το 2020 με τον ένατο, ομότιτλο, δίσκο τους. Ένα album το οποίο λαμβάνει φοβέρες κριτικές από τον παγκόσμιο μουσικό Τύπο αλλά και από τους οπαδούς τους, κάνοντας λόγο για την κορυφαία κυκλοφορία της μπάντας από το ξεκίνημα μέχρι σήμερα!

Ο κιθαρίστας και mastermind των Firewind, Gus G. δήλωσε για το επερχόμενο μεγάλο live:

«Πέρασαν 3 χρόνια από την τελευταία μας εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους. Παρόλο που ζούμε σε μια πρωτοφανή περίοδο πανδημίας, βλέπουμε σιγά σιγά φως στην άκρη του τούνελ. Ειλικρινά είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα μεγάλο show στην Ελλάδα. Περισσότερο από κάθε άλλο σημείο στον πλανήτη, εδώ που είναι ο τόπος μας, θέλουμε να μοιραστούμε τις μουσικές μας με τους φίλους μας. Εννοείται ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφάλειας και ένα είναι το σίγουρο. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους και όλες, στις 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων! Να είστε σίγουροι ότι καθώς είμαστε διψασμένοι για live, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας επάνω στη σκηνή. Σας περιμένουμε!».
 
Παραγωγή: Xlalala  

Στο θέατρο βράχων έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Στο θέατρο βράχων έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ