Κατερίνα Βρανά
«Staying alive - Σχεδόν πέθανα»

Stayingalive(Σχεδόν πέθανα)
 
Στην καινούργια της παράσταση Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα) η Κατερίνα Βρανά περιοδεύει το καλοκαίρι του 2020 και διακωμωδεί τη θυελλώδη περιπέτεια της υγείας της με τον πιο αστείο τρόπο.
Ήταν Απρίλιος του 2017, όταν η αγαπημένη stand-up κωμικός, το Πιο Αστείο Κορίτσι Στον Κόσμο (και με τη βούλα) ήταν περιοδεία στη Μαλαισία για παραστάσεις και αρρώστησε τόσο βαριά που έφτασε σε σημείο να κινδυνέψει η ζωή της.
Η Κατερίνα σώθηκε αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της. Αυτό, όμως, δεν τη σταματά απ’ το ν’ ανέβει στη σκηνή. Γιατί το χιούμορ της έμεινε αλώβητο. Όπως άλλωστε και το μαλλί της! Ελάτε να δείτε, λοιπόν, γιατί της αξίζει το hashtag “so brave”.
Στο ολοκαίνουριο stand-up show της η Κατερίνα θα μιλήσει για όλα! Για Μαλαισιανούς, Άγγλους κι Έλληνες γιατρούς, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικούς φυσικοθεραπευτές. Για το πώς η κορτιζόνη αντικαθιστά το μπότοξ, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά ένα σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια.
Η παράσταση αυτή αποδεικνύει περίτρανα πως τίποτα δεν σταματάει την Κατερίνα από τον απώτερο σκοπό της: Να γίνει Κυρίαρχος του Πλανήτη, τώρα και με αμαξίδιο!
 
 
Εισιτήρια: Προπώληση 12 €, μειωμένο ΑμεΑ 10 €, ταμείο 15 €

 

Προπώληση: viva.gr και Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού (Ευαγγελικής Σχολής 26, Βύρωνας, 6ος ορ.)

Στο θέατρο βράχων έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Συντελεστές
Φωτογραφίες/αφίσα: Θοδωρής Βρανάς / Σάντρα Σωτηρίου
Παραγωγή: Κατερίνα Βρανά & Spotlightlab

Στο θέατρο βράχων έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ