ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ 2020

 Με το MUTE και την εξαιρετική ερμηνεία του Γιώργου Χρυσοστόμου, ολοκληρώθηκε πρόωρα το Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων 2020. Στις φετινές ιδιαίτερες συνθήκες της υγειονομικής κρίσης που αντιμετωπίζουμε, οι άνθρωποι του Φεστιβάλ με πίστη στη δύναμη των τεχνών εργάστηκαν για την υλοποίηση των εκδηλώσεων με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

 
Προσαρμόζοντας το πρόγραμμα στις οδηγίες της πολιτείας και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, το Φεστιβάλ ξεκίνησε ενάμιση μήνα αργότερα από το συνηθισμένο και πραγματοποίησε συνολικά και παρά τις αλλαγές 10 συναυλίες και 10 θεατρικές παραστάσεις.
 
Στη φετινή διοργάνωση σημαντική ήταν η συμβολή της Περιφέρειας Αττικής η οποία ανέλαβε τη χρηματοδότηση 11 εκδηλώσεων ώστε να εξασφαλιστεί η δωρεάν είσοδος στο κοινό.
 
Με την ευχή να τελειώσει σύντομα η περιπέτεια που ζούμε, το Φεστιβάλ Βράχων ανανεώνει το ραντεβού του  για την επόμενη χρονιά. Το Δίκτυο Πολιτισμού των δήμων Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού ευχαριστεί το κοινό που αγκάλιασε και φέτος τις εκδηλώσεις μας καθώς και τα ΜΜΕ που μας στήριξαν και ελπίζουμε ότι η επόμενη συνάντηση μας στο θέατρο βράχων θα είναι απαλλαγμένη από περιορισμούς. 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ

Στο θέατρο βράχων έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ