ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΒΟΛΗΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΒΟΛΗΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
·         Τα εισιτήρια της συναυλίας της Τρίτης 11/6 που αναβλήθηκε, ισχύουν για την Πέμπτη 13/6 χωρίς να χρειαστεί η αντικατάστασή τους.
·         Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την συναυλία την Πέμπτη 13/6, έχουν την δυνατότητα να ακυρώσουν τα εισιτήριά τους και να τους επιστραφεί η αξία τους ως εξής:
  • Για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί ηλεκτρονικά από "ticketservices.gr" ή "tickets.public.gr", παρακαλούμε στείλτε email στο [email protected]   αναφέροντας τα στοιχεία της αγοράς σας (email ή κωδικός κράτησης). Η επιστροφή θα γίνει αυτόματα στην κάρτα.
  • Για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από φυσικά σημεία (καταστήματα public ή Πανεπιστημίου 39), η επιστροφή γίνεται στα σημεία από όπου αγοράστηκαν. Οι θεατές πρέπει να προσκομίσουν όλα τα εισιτήρια της συναλλαγής τους (δεν γίνεται ακύρωση μεμονωμένων εισιτηρίων).
·         Παρακαλούμε θερμά, λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων, όσοι δεν θα μπορέσουν να έλθουν την Πέμπτη 13/6, να μεριμνήσουν για την ακύρωση των εισιτηρίων τους όσο πιο άμεσα γίνεται, ώστε τα εισιτήρια που θα προκύψουν από τις ακυρώσεις, να μπορέσουν να διατεθούν εκ νέου στο κοινό.
·         Τα εισιτήρια που θα προκύψουν, θα διατεθούν προς πώληση αύριο Πέμπτη 13/6 στις 12.00 το μεσημέρι.
--
AFTOFOTO
92 Pratinou Str., Athens, 11634
Tel. 0030 210 9217593

email: [email protected].

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ