ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Το φεστιβάλ στη «Σκιά των Βράχων», που έχει καθιερωθεί πλέον στα πολιτιστικά δρώμενα τόσο της πρωτεύουσας όσο και ολόκληρης της Ελλάδας ως πολιτιστικός και ψυχαγωγικός θεσμός, για μια ακόμη χρονιά φιλοδοξεί να προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία και ανάσες πολιτισμού, χαρίζοντας ξεχωριστές στιγμές καλλιτεχνικής έκφρασης.

Το φετινό πρόγραμμα, καλύπτει όλο το πολιτιστικό φάσμα, με μεγάλα ονόματα της μουσικής και του θεάτρου και με εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την καλλιτεχνική δημιουργία και την παράδοση.

Οι δύο Δήμοι Δάφνης - Υμηττού και Βύρωνα, παρά το αρνητικό περιβάλλον από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, τιμώντας ιδιαίτερα τις βαθύτερες αξίες της καλλιτεχνικής έκφρασης, επιμένουν να επενδύουν στον πολιτισμό με σύμμαχο τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, αφού από την αρχαιότητα ακόμη, πολιτισμός σημαίνει ενότητα, έμπνευση, αισιοδοξία, ζωή.

Καλωσορίζω λοιπόν τόσο τους επισκέπτες όσο και τους καλλιτέχνες που μας τιμούν με την παρουσία και το έργο τους, στο φεστιβάλ στη «Σκιά των Βράχων», το φεστιβάλ της αισιοδοξίας, της μεταμόρφωσης και του ταξιδιού στα μονοπάτια της τέχνης.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ
ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού
Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού
Θέατρα Βράχων:
«Μελίνα Μερκούρη»,
«Άννα Συνοδινού»

ΠΡΟΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γραφεία Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού
Ευαγγελικής Σχολής 26, Βύρωνας, 6ος όροφος
ώρες 11:00-14:00 (εκτός Σ/Κ)

Ταμείο Θεάτρου Βράχων - ώρες 12:00-20:00

Θέατρο Αλίκη, Αμερικής 4, Αθήνα - ώρες 11:00-19:00

ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ταμείο Θεάτρου Βράχων: Τις ημέρες των παραστάσεων 6.00 μ.μ. - 10.00 μ.μ.