«ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΑΣΜΑΤΩΝ» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Η μουσική παράσταση που κυριάρχησε μεταξύ των προγραμμάτων του χειμώνα, δίνει το καλοκαιρινό της παρόν, με το άρωμα των πιο δημιουργικών και όμορφων εποχών του ελληνικού τραγουδιού.
 
Ένα ταξίδι από το «Ρομαντικόν Μπαρ» τουΜάρκου Βαμβακάρηως τις μεγάλες επιτυχίες του ’70 και του ’80 και κυρίως, τις επιτυχίες των μεγάλων δημιουργών του ’60, όπως του Τσιτσάνη,του Καλδάρα, του Ζαμπέτα και του Χιώτη. Μία μουσική αναδρομή τριάντα ετών στο ελληνικό τραγούδι, με κέφι και φαντασία και με ‘μαέστρο και ηθικό αυτουργό’ τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.
 
Καλεσμένες στη Συνοικία Ασμάτων δύο ξεχωριστές φωνές και προσωπικότητες η ΜελίναΚανά και η Ελένη Τσαλιγοπούλου, που με την εκφραστικότητα, την ερμηνεία και το ταλέντο τους απογειώνουν την παράσταση.
 
Υπό τους ήχους μίας ορχήστρας επτά δυνατών παικτών, η «Συνοικία Ασμάτων» είναι ένα σταχυολόγημα του Ιεροκλή (υποδυόμενος ο ίδιος στη σκηνή τον Γιώργο Ζαμπέτα), γεμάτο από τραγούδια, δροσερές εικόνες, μεστές ερμηνείες, χορευτικά και χιουμοριστικά στιγμιότυπα που παρουσιάζουν μαζί του επί σκηνής ο Άγγελος Ανδριανός, η Μαίρη Δούτση, ο Ανδρέας Λάφης και η Δήμητρα Σταθοπούλου. Τέσσερις νέες φωνές που αποδίδουν το συναίσθημα, τη χαρά και τη δύναμη των τραγουδιών με αμεσότητα και αξιοθαύμαστες ερμηνείες. Το στοίχημα του έμπειρου «δάσκαλου» και «μαέστρου» Ιεροκλή Μιχαηλίδη να δημιουργήσει με αγάπη, φαντασία και χιούμορ τη «Συνοικία Ασμάτων»τον χειμώνα, έχει πετύχει!
 
Σκηνοθετική και μουσική επιμέλεια: Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Σκηνογραφική & ενδυματολογική επιμέλεια: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου
Χορογραφίες: Άννα Μάγκου
Ενορχηστρώσεις: Θανάσης Τσαουσέλης

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παίζουν οι μουσικοί:
Πιάνο: Θανάσης Τσαουσέλης
Ακορντεόν: Γιώργος Ζωγράφος
Κιθάρα: Θ. Κανέλλος
Κοντραμπάσο: Στάθης Διαμαντίδης
Μπουζούκι: Βαγγέλης Ζαρμπούτης
Μπουζούκι: Αλέξανδρος Καραμπίλας
Φωτισμοί: Στάθης Αναστασίου
Ηχοληψία: Κώστας Σωτηρίου, Αριστοτέλης Διαμαντίδης
Οργάνωση Παραγωγής: Ηχόχρωμα
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΠΟΜΕΑ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ: