Women in Comedy Festival
H παράσταση δεν θα πραγματoποιηθεί

Με λύπη είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε, ότι το Women In Comedy Festival ακυρώνεται τόσο για Αθήνα, όσο και για Θεσσαλονίκη.

Μία σειρά δύσκολων συγκυριών και δυσεπίλυτων προβλημάτων, καθιστά την πραγματοποίηση του φεστιβάλ τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία αδύνατη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του, μα πάνω από όλα τις δεκάδες καλλιτέχνιδες, οι οποίες δέχτηκαν να συμμετάσχουν. Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά μας για ένα τόσο νέο εγχείρημα.

Στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση αναφορικά με την επιστροφή των εισιτηρίων σας.

Εκ της διοργάνωσης.



To Women In Comedy Greece είναι ένα φεστιβάλ κωμωδίας που επικεντρώνεται στην ανάδειξη των γυναικών και non binary καλλιτεχνών του χώρου του stand-up comedy στην Ελλάδα. Με την υποστήριξη του Women In Comedy UK που πραγματοποιείται εδώ και 11 χρόνια στο Manchester της Μεγάλης Βρετανίας, η ελληνική εκδοχή του φεστιβάλ φιλοδοξεί να αναδείξει τις γυναίκες καλλιτέχνιδες του χώρου του stand-up comedy στην Ελλάδα. Αποτελεί μια γιορτή ορατότητας των γυναικείων κωμικών ταλέντων με σκοπό την στήριξη, ενδυνάμωση και προώθηση της συμμετοχής των γυναικών, θηλυκοτήτων και non binary ατόμων στα κωμικά καλλιτεχνικά δρώμενα. 


Οι επισκέπτες θα συστηθούν με την underground σκηνή των κωμικών που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο stand up και ήδη πολύ καλές κωμικούς που πρόκειται για κρυμμένα κωμικά διαμάντια! Παράλληλα όλες οι αγαπημένες σας κωμικοί θα είναι εκεί για να πλαισιώσουν τις υπόλοιπες και να σας δώσουν τέσσερα back to back δυνατά shows. Συνολικά 14 καλλιτέχνιδες, οι Χρύσα Κατσαρίνη, Ήρα Κατσούδα, Δήμητρα Νικητέα, Χριστίνα Βούλγαρη, Ειρήνη Ξυγκάκη, Μελίνα Κόλια, Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου, Αθηνά Κεφαλοπούλου, Αλεξάνδρα Παπαντωνίου, Μαρία Κουφομανώλη, Ρούλη Μπουραντά, Έμιλυ Ντάνου, Κωνσταντίνα Δαούτη και Λίνα Θωμοπούλου θα ανέβουν στη σκηνή του φεστιβάλ για να μας κάνουν να γελάσουμε μέχρι δακρύων… και άλλες κλισέ αλλά αληθινές ατάκες.


4 ώρες stand up κωμωδίας, workshops, ενημερωτικά stands για έμφυλα θέματα περιλαμβάνει το Women In Comedy GR, το πρώτο και μεγαλύτερο συμπεριληπτικό φεστιβάλ κωμωδίας στην Ελλάδα! Ετοιμαστείτε για comedy overdose!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ