Δήμαρχος Βύρωνα
Φίλες και Φίλοι.
 
Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στο φετινό Φεστιβάλ Βράχων. Καλωσορίζουμε τους χιλιάδες επισκέπτες που θα έρθουν στην πόλη μας για να απολαύσουν το πλούσιο πολιτιστικό ρεπερτόριο του Φεστιβάλ, που δίνει ζωή και χρώμα στο Δήμο μας, καθώς και τις πολλές προσωπικότητες από το χώρο όλων των Τεχνών που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
 
Το Φεστιβάλ των Βράχων είναι καρπός μιας μεγάλης προσπάθειας, μια ετήσια πολιτιστική συνάντηση, που αποτελεί τον πυρήνα πολιτιστικής ανάπτυξης του Δήμου Βύρωνα. Ένα θεσμοποιημένο πολιτιστικό γεγονός που γίνεται αποδεκτό κάθε χρόνο με θέρμη, από όλους τους συμμετέχοντες. Με φάρο τις πολιτιστικές του δράσεις προβάλλεται η πόλη μας και οι άνθρωποι της.
 
Ως Δημοτική Αρχή, επενδύουμε στον πολιτισμό, τον οποίο θεωρούμε σύμμαχος μας τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε και ακρογωνιαίο λίθο για την επίτευξη ενός αναπτυξιακού περιβάλλοντος, παιδείας, καλλιέργειας του πνεύματος, κοινωνικής αλληλεγγύης και άλλων ανθρωπιστικών αξιών.
 
Στηρίζουμε λοιπόν το Φεστιβάλ Βράχων, αναδεικνύουμε τον πολιτιστικό του πλούτο και επιδεικνύουμε σεβασμό σε εσάς, τους συμμετέχοντες. Σας προσκαλούμε λοιπόν να στηρίξετε και φέτος με την αυθόρμητη και ενεργή παρουσία σας το Φεστιβάλ Βράχων και να απολαύσετε τις ποικίλες πολιτιστικές του προτάσεις.